Bax Guitar Experience - 28 juni

Met optredens en demo's van onder andere Remy Hansen en Harry Sacksioni

Muzieknieuws 05-06-2015 15:07

Op zondag 28 juni zal tussen 12:00 en 17:00 uur de vijfde editie van de Bax Guitar Experience plaatsvinden in de Bax muziekwinkel in Goes. Naast diverse workshops kan je ook kortingsacties verwachten. De toegang is gratis.

Programma
Het programma omvat workshops en demo's van gitarist Remy Hansen en bassist Virgil Piqué naast optredens van singer-songwriter Yori Swart en Harry Sacksioni. 

Bassist Virgil Piqué trapt om 12:30 uur af met een demo waarin hij laat zien hoe je eenvoudig met basgitaar spelen kunt beginnen. Zelf speelt hij in de stijl van virtuoos Victor Wooten.


Yori Swart

Vanaf 13:15 uur zal de 24-jarige singer-songwriter Yori Swart een optreden verzorgen. Swart heeft in 2011 de Grote Prijs van Nederland gewonnen en werd daarna door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent.


Remy Hansen

Een uur later (14:15 uur) kan je genieten van een door Ibanez en Hughes en Kettner medegeorganiseerde workshop van Remy Hansen. Hansen staat bekend om zijn loeistrakke gitaarwerk en zijn smaakvolle gebruik van gitaareffecten. Verder zal hij het hebben over gitaartechniek en sound.


Harry Sacksioni

Harry Sacksioni sluit om 15.30 uur af met een optreden. Deze fingerpicker behoeft natuurlijk geen introductie en zal ongetwijfeld zorgen voor een bijzonder optreden. Daarnaast zal hij vertellen over zijn gitaarmethode.

Inschrijven kan via: www.bax-shop.nl 

zoeken
zoeken