S.K.Y. winnaar Vinylized

Dark Skies beste track van producerscontest

Muzieknieuws 24-10-2016 21:20

Dankzij 'lekkere volle sounds en spannende geluiden' heeft producersduo S.K.Y., bestaande uit Ramon Marco en Mark Erickson, met de track Dark Skies de twaalfde editie van de producercontest Vinylized gewonnen.

Het was dubbel raak voor S.K.Y., want zowel de jury als het publiek koos Dark Skies als favoriet. Volgens de jury heeft de track een 'intrigerend begin' met een 'prachtige sfeer' en is die geschikt voor zowel 'home listening' als 'voor de dansvloer'. Dit maakte jurylid Iason Chronis bekend tijdens ADE Next, afgelopen zaterdag 22 oktober 2016.

Dit was de twaalfde editie van Vinylized, dat jaarlijks wordt georganiseerd door stichting GRAP. Zo wil de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek danceproducers een kans geven zich te presenteren aan industrie, pers en publiek.

S.K.Y. ontvangt onder meer een vinylrelease met remixes en een release via Beatport en iTunes op een zelf uit te zoeken en nog nader te bepalen label. Ook krijgt het duo studio-uren inclusief engineer bij SAE Institute, een interview in DJ Mag, managementadvies en coaching, promotiefoto's door Richard Tas Photography en een set op Dutch Beats Radio.

Luister hier naar de muziek van S.K.Y.! De track Dark Skies wordt op een later tijdstip openbaar gemaakt.

zoeken
zoeken