Monopoly Queen Edition

Met Freddie op vakantie!

Muzieknieuws 26-04-2017 17:30

Dit zou natuurlijk een perfect sinterklaas-/kerstcadeau geweest zijn, maar ontwikkelaar Bravado kiest ervoor ons vlak voor de zomer te verblijden met het meest iconische spel ooit in de versie van een van de meest iconische bands ooit: Queen.

De spelregels zijn precies hetzelfde als bij het ‘gewone’ Monopoly, alleen zijn er in plaats van straten nu beroemde plekken uit Queen’s geschiedenis genomen. Bijvoorbeeld een van de eerste plekken waar de band vlak na oprichting in 1970 optrad tot de beroemde Wembley en Kenworth shows in 1986 waar Freddie Mercury voor het laatst te zien was. Het schijnt dat drummer Roger Taylor’s encyclopedische kennis van geschiedenis van Queen de makers hierbij flink geholpen heeft.

Entreegeld
Sowieso hielpen de bandleden mee, want gitarist Brian May heeft onvermoede talenten in zichzelf aangeboord door het ontwerp van de huizen en hotels voor zijn rekening te nemen. Al zijn dat in dit geval natuurlijk podiumonderdelen die je opbouwt tot je een volledig podium bij elkaar hebt. Degene die erop komt te staan, moet nu entreegeld betalen.

Brian May
Brian May is in elk geval heel enthousiast over deze originele benadering van de band en het spel: “Ik denk dat onze fans deze speciale Queen-editie fantastisch zullen vinden. We hebben de reis die je tijdens een Monopoly-spel maakt, samengevoegd met het avontuur van een rockband op tour. Tijdens het spel ontwikkel je je carrière, en heb je steeds grotere shows, wereldwijd!”

Het spel is nu al te bestellen via dezelink en wordt vanaf juni geleverd
Lekker voor op de camping, dus!

zoeken
zoeken