aanmelden
Masterclass van Junkie XL
Unieke kans tijdens het Nederlands Film Festival
Muzieknieuws 31-08-2017 11:48
Tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival, dat plaatsvindt van 20 t/m 29 september, geeft filmcomponist en producer Junkie XL een masterclass in Stadsschouwburg Utrecht. Buma Music in Motion (BMIM) is de initiatiefnemer van de bijeenkomst. Naast de masterclass zal er ook een meet and greet plaatsvinden. En jij kunt kans maken om daar bij te zijn!

Junkie XL (Tom Holkenborg) is vooral bekend door de muziek die hij heeft geschreven voor verschillende films, zoals Mad Max: Fury Road, Deadpool en 300: Rise Of An Empire. Voordat Holkenborg filmcomponist werd, was hij DJ en producer. Hij kreeg internationale bekendheid door zijn remix van het nummer A Little Less Conversation van Elvis Presley, dat een wereldhit werd in 2002. In 2007 en 2012 werd Holkenborg genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Muziek voor zijn werk in de Nederlandse films Blind en De Heineken Ontvoering.

Meet and greet
Naast de masterclass kun je kans maken op een meet and greet. Deze is georganiseerd om Holkenborg in contact te laten komen met nieuw talent en professionals uit de muziekindustrie. Om kans te maken moet je vóór 5 september een mail sturen naar connects@buma-music-in-motion.nl met daarin de reden waarom jij erbij zou moeten zijn.

Tickets voor de masterclass zijn hier verkrijgbaar.

Info:
Datum: 27 september 2017
Locatie: Stadsschouwburg, Lucasbolwerk 24, Utrecht
Tijd masterclass: 14:30 uur
Tijd meet & greet: 17:15 - 18:15 uur
Prijs: € 17,50