aanmelden
POPgroningen Talent Award
Inschrijvingen 2018-editie geopend
Muzieknieuws 22-09-2017 13:56
Kom je uit Groningen, heb je talent en ben je klaar voor de volgende stap? Schrijf je dan in voor de POPgroningen Talent Award 2018! De inschrijvingen zijn geopend en lopen tot en met 22 oktober.

Vanuit de inschrijvingen worden de deelnemers geselecteerd die in februari 2018 meedoen met de voorrondes. Deze worden door heel de provincie Groningen gehouden worden. Vervolgens vinden de halve finales in maart plaats in Simplon en in april de finale in Vera.

POPgroningen wil de acts een kans bieden om op te treden en ze te promoten binnen de regio. Daarnaast ontvang je als deelnemer feedback van verschillende professionals, kom je in gesprek met de jury en kun je netwerken in de Groninger muziekscene. 

De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals als Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen. Daarnaast bestaat het prijzenpakket uit een coachingstraject door een professional uit het werkveld en diverse andere optredens. Eerdere winnaars waren Boyz In The Woods, The Movement, Vikings In Tibet, Orange Skyline en The Blind Roofers. 

Kijk voor de voorwaarden en het aanmeldformulier op www.popgroningen.nl/backstage Inschrijven kan dus tot en met zondag 22 oktober 2017 23:59 uur. Voor verdere vragen kun je terecht bij merel@popgroningen.nl.