Halvefinalisten Amsterdamse Popprijs 2017 bekend

Strijd om finaleplek 9 en 17 oktober in Paradiso

Muzieknieuws 29-09-2017 12:15

De Amsterdamse Popprijs 2017 is in volle gang. Op 9 en 17 oktober zijn de halve finales met daarin de vijf winnaars van de voorrondes Tape Toy, Beaux, The Anaesthetics, Kita Menari en Morado. Daarnaast gaf de jury zeven wildcards aan: Dési Ducrot, The Fiscus, The Muff, Rodèlle, Holymen, Roads To Roam en Take No Prisoners.

Deze bands zijn tijdens de halve finales op maandag 9 oktober en dinsdag 17 oktober te zien in Paradiso. De winnaars gaan door naar de finale op zaterdag 9 december in de Melkweg.

De winnende band gaat naar huis met een groot prijzenpakket, dat bestaat uit een fotoshoot, een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, digitale distributie, coaching en diverse optredens.

De bands die op maandag 9 oktober spelen zijn Tape Toy, Beaux, The Muff, Roads To Roam, Take No Prisoners en The Fiscus. Dinsdag 17 oktober volgen Kita Menari, The Anaesthetics, Morado, Rodèlle, HOLYMEN en Dési Ducrot. De halve finales worden gehouden in de kleine zaal van Paradiso en beginnen om 20:00.

zoeken
zoeken