Exclusieve livesessie M ft. M - Marike Jager en Martijn Bosman

De muziek bij het interview in Musicmaker 489

Muzieknieuws 09-06-2022 10:17

Wat gebeurt er als een bekende singer-songwriter en een dito sessiedrummer elkaar beats, stukjes muziek en ideeën gaan mailen? Je krijgt een heerlijk vuige rockplaat! In Musicmaker 489 lees je een interview met Marike Jager en Martijn Bosman, maar hier zie je de unieke sessie die het duo op onze redactie deed.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Musicmaker 489, juli-augustus 2022. Je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Musicmaker op zonder verzendkosten. 

Samen met de andere magazines van uitgeverij K18 - De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant en Interface - heeft Musicmaker de Aquarium Sessions, waar bands en artiesten in kleine, uitgeklede bezetting spelen. Toen we de eerste berichten over M ft. M lazen wisten we het meteen: die moeten we hier hebben en dat gebeurde:



Martijn en Marike speelden niet alleen, maar we spraken ze over de totstandkoming van het album, de tour en de instrumenten. Hierboven lees je hoe je het magazine bestelt en via onderstaande links ga je naar onze recensie en naar - zoals in het magazine beloofd - meer video's van het duo.

Release van de Week: M ft. M
Aquarium Sessions: M. ft. M

Ben je benieuwd naar de EP? Ook daar helpen we je bij:

zoeken
zoeken