aanmelden
Greg Koch clinic bij Bax Music Goes
Sneakpreview The Greg, Kochs nieuwe signatureversterker bij Koch
Merknieuws 13-10-2017 10:10
Op woensdagmiddag 8 november vindt bij muziekwinkel Bax Music in Goes een gratis clinic plaats van de Amerikaanse meestergitarist Greg Koch. Inclusief een eerste kennismaking met Kochs nieuwe signature-amp bij de versterkerbouwer van dezelfde naam.

Greg Koch staat zowel bekend om zijn elektrische gitaarspel als om zijn clinics. Deze demonstraties worden geroemd om de gezellige sfeer en interessante inhoud.

Op 8 november zal hij van 14:00 tot 16:00 uur in de winkel van Bax Music in Goes zijn apparatuur demonstreren en enkele stukken spelen. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Inschrijven voor deze gratis clinic kan via bax-shop.nl/greg-koch-clinic

koch 

Koch The Greg amp
De clinic biedt gitaristen onder meer de kans om de nieuwe Koch The Greg gitaarversterker in actie te zien. Dit is vooruitlopend op de officiële aankondiging tijdens de Amerikaanse NAMM-muziekbeurs in januari 2018. Daarnaast is Greg Koch al langer bekend van zijn samenwerking met het merk Fishman, waarmee hij zijn eigen Fluence gitaarelementen ontwikkelde.

Bax Music
Koch Guitar Electronics
Fishman