Nieuwe Framus voor Phil X

Extreme XG voor Bon Jovi-gitarist

Merknieuws 15-02-2018 12:22

In de komende editie van Musicmaker lees je een interview met Phil X, alweer jarenlang de gitarist van Bon Jovi. Op de NAMM zagen we twee nieuwe producten voor de van oorsprong Griekse gitarist: een extreme Framus-gitaar en een LAA-pedaal dat niet geschikt is voor jazz cats.

In het interview in de Musicmaker die eind deze maand verschijnt lees je alles over de totstandkoming van de SG-achtige Framus van Phil. De Duitse gitaarfabrikant blijft af en toe nieuwe exemplaren voor hem bouwen en op de NAMM zagen we deze bijzondere spiegelgitaar. En geen zorgen: je kunt je handen er niet aan open halen! In het onderstaande filmpje zie je de geboorte van het bijzondere ding.




Foto: in het donker licht de ster mooi op!

LAA-Custom Fuck Jazz
Een paar stands verder zagen we Phil's nieuwe pedaal. Met het Italiaanse LAA-Custom ontwikkelde hij een pedaal dat de subtiele naam Fuck Jazz Overdrive kreeg. Volgens de Bon Jovi-man krijg je met het pedaal een groots, overstuurd geluid op iedere cleane versterker, terwijl je met het EQ-circuit het totaalgeluid kan aanpassen, zonder dat je laag verliest. Wat de Shitty/Great Amps-schakelaar doet? We zijn net zo benieuwd als jij en we zullen het uitzoeken. Hieronder zie je Phil en het pedaal alvast in actie:




Foto: Phil heeft fanzz. Met dubbel-z

Framus-website
LAA-website

zoeken
zoeken