Floyd Rose-koptelefoons

Nu leverbaar in Nederland

Merknieuws 20-02-2018 12:31

Alle gitaristen weten wat een Floyd Rose - of kortweg Floyd - is. Toch? Dat het merk meer maakt dan vibrato-systemen is bij velen onbekend.

Bij Floyd Rose denken we natuurlijk allemaal aan de extreme vibrato-systemen, die vooral in de hardrock- en metalwereld populair zijn. Met het double locking-systeem kun je enorme duikvluchten maken, terwijl je gitaar goed gestemd blijft. Het merk maakt echter ook complete gitaren en... ...koptelefoons! Deze worden door importeur Voerman in Nederland geleverd.


Foto: een strak en klassiek vormgegeven Bluetooth-koptelefoon van FR.

Floyd Rose levert drie types koptelefoons. De kleine dopjes hebben een extra lus voor je oren, zodat ze ook tijdens het sporten - zegt iemand hier headbangen? - goed blijven zitten. De tweede lijn oogt luxe door het gebruik van mooie houtsoorten voor de schelpen en deze werken met een kabel - zie hoofdfoto. Dan is er de Bluetooth-lijn. Deze koptelefoons werken perfect als je bijvoorbeeld spotify streamt op je telefoon. Bijzonder is dat er een snoer wordt meegeleverd, zodat je ook makkelijk inplugt als een apparaat geen Bluetooth heeft.

Ga voor meer informatie naar de Floyd Rose-website.


 

zoeken
zoeken