UNO Synth Pro X

UNO Synth Pro X

Meer knoppen en een dosis 303

IK Multimedia blijft sleutelen aan hun analoge UNO Synth. De allerlaatste versie heeft lekker veel knoppen en een speciale Bassline-functie. .....meer »»

Release van de Week: Edward Reekers - The Liberty Project

Vandaag verschenen: 4 augustus 2023

Het is zijn eerste album in 15 jaar. Voormalig Kayak-zanger Edward Reekers bracht eerder drie albums onder eigen naam uit. Nu is er The Liberty Project, dat hij maakte met producer Joost van den Broek.....meer »»

Musicmaker 496, editie september-oktober 2023 is uit

Met John Coffey, Guusje, Fred Gretsch III, de Popronde en veel meer!

John Coffey is terug van weggeweest, met torenhoge ambities. Musicmaker sprak in een exclusief interview over de stop, de pauze en het nieuwe begin. Dat is maar een van de vele items in de najaarsedit.....meer »»

140 jaar Gretsch

Bijna anderhalve eeuw in video's

In Musicmaker 496, september - oktober 2023, lees je een interview met niemand minder dan Fred Gretsch III: de roerganger van het Gretsch imperium. Om goed in de feeststemming te komen hebben we een p.....meer »»

Release van de Week: The Sunset Society - Songs of Love

Vandaag verschenen: 28 juli 2023

‘The Sunset Society’ is op een missie om een bijna vergeten genre terug te brengen. Verstopt, op de stoffige planken van vinylverzamelaars, liggen prachtige verloren melodieën die uit het ‘eind.....meer »»

Crafter introduceert de VL Pro gitaren

Binnenkort test in Gitarist!

Crafter introduceert een bijzondere gitaar in de hogere regionen van haar modellenreeks. .....meer »»

Release van de week: Greta Van Fleet - Starcatcher

Vandaag verschenen: 21 juli 2023

Jonge rockhelden Greta Van Fleet verkennen op hun derde album ‘Starcatcher’ nieuw terrein. Sinds de doorbraak met Highway Tune in 2017 is het hard gegaan met Greta Van Fleet. Hun gitaargerichte ro.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM495, onze zomereditie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken