Verdienen met auteursrechten en naburige rechten

Verdienen met auteursrechten en naburige rechten

De belangrijke basis uitgelegd in video's

'Wat kun je als auteur of muzikant nou eigenlijk verdienen?' Die vraag stellen we in de huidige editie van Musicmaker en we doken in de mysterieuze wereld van auteursrechten, mechanische rechten en na.....meer »»

The Vices geven elkaar de ruimte

Méér interview en de beste video's

Floris van Luijtelaar - frontman van The Vices - was net terug uit de VS om de dag erna weer naar Londen te vliegen voor een show. Tussendoor nam hij met een lichte jetlag tijd voor Musicmaker om ons .....meer »»

De soundtrack bij hét ParHasard bandinterview

Ongerept en live

'Niet spelen is ook spelen,' vindt ParHasard en wat de band daar mee bedoelt, lees je in het 4-pagina lange bandinterview dat we afnamen tijdens ESNS, eerder dit jaar. Sla het magazine open, lees het .....meer »»

Musicmaker #494 is uit!

Met The Vices, Lov3less, Altin Gün, ParHasard en alles over verdienen aan muziekrechten.

Musicmaker #494 is uit en het magazine staat weer boordevol info, tests, achtergriondverhalen en interviews. Kortom: alles wat jij als muzikant moet weten. Deze keer duiken we in de invloeden van Dave.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Vintage VS4 en V51

Nieuwe kleur voor SG-model en nieuwe '51-P

Het merk Vintage komt met een nieuwe kleur voor de VS4 en een geheel nieuw model. De V51 is gebaseerd op de oer-P uit 1951. Deze is verkrijgbaar in twee kleurstellingen......meer »»

De Altın Gün trein blijft maar rollen

Video's en Spotify-playlist bij het interview in Musicmaker 494, mei-juni 2023

Wat begon als een hobbyproject voor een aantal optredens is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste muzikale exportproducten. Met hun interpretaties van oude Turkse psychedelische folkrocksongs to.....meer »»

Vox Brian May amps

MV50 & amPlug

VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is.....meer »»

LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers

Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame poly.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken