Popronde 2021 van start gegaan in Nijmegen - verslag van een half etmaal aan glorieus kabaal

Popronde 2021 van start gegaan in Nijmegen - verslag van een half etmaal aan glorieus kabaal

Met o.a.: Them Dirty Dimes, Joey's Midnight Club, Minor Citizen, SULTAN., Andy & the Antichrist, ANNNA, Josephine Odhil, KUZKO, The Desmonds, MINKA, KY

Zaterdag 11 september was officiële opening van Popronde 2021, traditiegetrouw in Nijmegen. Natuurlijk was Musicmaker als officiële partner van dit rondreizende festival - en uitgehongerd naar live-.....meer »»

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Zaterdag 11 september van 12 tot 12 start Popronde 2021! Openingsdag in Nijmegen

Met 6 van de 8 acts uit onze podcastserie De Voorronde

Popronde 2021 gaat vandaag om van start met de openingsdag in Nijmegen, van 12 tot 12! Spoorboekje in dit artikel! Zes van de acht bands die we met Musicmaker hebben gefeatured in onze podcast De Voor.....meer »»

Superbooth 21 gaat woensdag 15 september van start in Berlijn

Nieuwe producten en geruchten

Komende week start Superbooth 21 in Berlijn. Op deze belangrijke beurs zullen veel interessante en nieuwe producten gepresenteerd worden op het gebied van elektronische muziekproductie. Vooraf hebben .....meer »»

Release van de week: La Belle Époque - Volume 1

Vandaag verschenen: 10 september 2021

Stel je voor: je hebt een hele stapel ideeën voor liedjes op het schap liggen die je graag eens wilt uitwerken. Je hebt zelf niet echt een stem voor leadzang, maar wel een groot netwerk van uitsteken.....meer »»

Het verhaal achter La Belle Époque en de Gibson Sessions video's

Danny van Tiggele nodigt 15 van zijn favoriete artiesten uit voor 'Volume 1'

De titel 'Volume 1'van La Belle Époque geeft al aan dat initiatiefnemer Danny van Tiggele meer van plan is. Maar laten we eerst 'Volume 1' eens voorstellen, vandaag, 10 september 2021, bij V2 versche.....meer »»

Brood en Spelen podcast met Musicmaker Gear Talk!

Chris Dekker over Korg, Gibson, DrumNbase en de St.Vincent Music Man gitaar

Musicmaker is partner van de podcast Brood en Spelen. Inmiddels vind je 30 afleveringen in je favoriete podcastservice. Vandaag is de 30ste aflevering verschenen, de eerste na de zomerstop. In die afl.....meer »»

The Fellowship Of Acoustics viert 20-jarig bestaan

Verjaardagsfestival in eigen parktuin

De Fellowship Of Acoustics bestaat 20 jaar en dat werd op 4 september gevierd met een heus festival in het park behorend bij het prachtige monumentale pand van deze bijzondere gitaarwinkel......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken