Release van de Week: Yngwie Malmsteen - Parabellum

Release van de Week: Yngwie Malmsteen - Parabellum

Vandaag verschenen: 23 juli 2021

‘Parabellum’ is het nieuwe album van Yngwie Malmsteen en de opvolger van ‘Blue Lightning’ uit 2019. We spraken Malmsteen over het album; lees het interview in Gitarist 365, augustus 2021......meer »»

Hannah Trigwell interviewt muziekindustrie-kenners in Backstage Pass podcast

Meer dan 50 podcast interviews met producers, labelmanagers, boekingsagenten, festivalorganisatoren en meer

Hannah Trigwell is een Engelse singer-songwriter die voor Thomann Music een erg interessante podcastserie maakt waarin de huidige muziekscene, de strijd van muzikanten en de kneepjes van het vak worde.....meer »»

Slash collectie nu ook bij Epiphone

Diverse Les Paul en J-45 modellen

Vorig jaar kwam de Slash Collectie uit, een samenwerking van Gibson met deze gitaarlegende. Nu, anderhalf jaar later, brengt Epiphone een zelfde collectie uit als onderdeel van de Inspired By Gibson l.....meer »»

Nembrini Audio Acoustic Voice

Verbeter je aloestische gitaarklank met een knopdruk

Een akoestische gitaar kan heel veel betekenen voor je arrangement; akkoordschema's, melodieën, maar ook ritme en aanvulling in het hoog. Om de optimale gitaarklank te realiseren is er nu Acoustic Vo.....meer »»

Cherry Audio memorymode

Memorymoog als plug-insynth

Opnieuw een verse betaalbare virtuele synth van Cherry Audio. De memorymode is gebaseerd op de Moog memorymoog maar dan 16 stemmig en met MPE.....meer »»

Release van de Week: DeWolff & Metropole Orkest - Live At Royal Theatre Carré

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Eind september 2020 stond Carré in het teken van vier concerten van De Wolff met het 50-koppige Metropole Orkest. De kroon op het werk dat DeWolff tijdens de corona-periode heeft verzet......meer »»

Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

ASo met een kick

Het nieuws dat Anne Soldaat een nieuw album uitbrengt, moet de goede verstaander al in de handen doen wrijven en de oren doen spitsen. Het feit dat dat dat album geproduceerd is door Pablo van de Poel.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken