Toverjas in de Popronde 2024

Toverjas in de Popronde 2024

De tips van Musicmaker

De Popronde is inmiddels van start gegaan in Nijmegen: de eerste van maar liefst 39 steden. Musicmaker blijft de komende tijd favorieten tippen en deze keer is het Toverjas, met een goede bekende van .....meer »»

BUG in de Popronde 2024

De tips van Musicmaker

De Popronde is inmiddels van start gegaan in Nijmegen: de eerste van maar liefst 39 steden. Musicmaker blijft de komende tijd favorieten tippen en deze keer is het BUG......meer »»

Future Husband in de Popronde 2024

De tips van Musicmaker

De Popronde is inmiddels van start gegaan in Nijmegen: de eerste van maar liefst 39 steden. Musicmaker blijft de komende tijd favorieten tippen en deze keer is het Future Husband......meer »»

Death By Audio

Bass War

Death By Audio lanceert een basversie van de Fuzz War: de Bass War. En wij zijn daar erg blij mee! Nouja, één persoon bij de redactie sowieso......meer »»

Blu DeTiger

De Limited Edition Blu DeTiger x Player Plus Jazz Bass is er!

Gisteren verklapten we dat Fender met een signature voor Blu DeTiger zou komen. Dat dat al een dag later zou zijn, was voor ons ook een verrassing, maar we kunnen de bas nu in volle glorie tonen, incl.....meer »»

One Hand Clapping

Macca-docu naar Nederlandse bioscopen

In de net verschenen De Bassist 70 schreven we al iets over One Hand Clapping. Een documentaire met interviews van Paul McCartney en Wings. De docu bleef op de planken liggen, maar het inmiddels is de.....meer »»

Hans van der Lubbe

De Dijk-bassist geeft liedjesworkshop

Bassist Hans van der Lubbe (De Dijk) gaat een workshop Liedjes Maken beginnen. De workshop is bedoeld voor iedereen die graag liedjes schrijft en daarbij wat verder op weg geholpen wil worden. Beginne.....meer »»

Hagstrom Nekromant 4, 5 én linkshandig

Ook voor fans van de RD Bass

Hagstrom - al weer jaren zonder umlaut geschreven - kwam enkele jaren terug met de Fantomen-gitaar. Een model geïnspireerd op de RD/RD Artist van Gibson van weleer. Sinds een week is er een basversie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken