Personal Trainer op de cover van de nieuwe Musicmaker!

Personal Trainer op de cover van de nieuwe Musicmaker!

'Dat randje onzekerheid zorgt juist voor een leuke spanning'

De Amsterdamse indieband Personal Trainer is bezig met een opmerkelijke opmars. Wat begon als een veelkoppig en veranderlijk zijproject van de productieve songsmid Willem Smit, stond in 2021 op Noorde.....meer »»

Prijswinnend duo Tessa Rose Jackson en Darius Timmer

Over podcast- en reclamemuziek - ofwel het productieproces! video's en muziek bij het interview in Musicmaker

Darius is muzikant, componist, producer en mixer. Tessa Rose idem en we kennen haar van Someone en het werk onder haar eigen naam. Samen schrijven ze, produceren ze en ze doen veel werk in opdracht vo.....meer »»

De hoofdrolspelers van de Popronde - volgens Musicmaker

De muziek van Babs op de Beat, Rose Marin en Sophie van Hasselt

Na enkele roerige jaren – we hoeven je toch niet te vertellen waarom? – gaat de Popronde weer goed van start. Vanaf 10 september doen de geselecteerde acts tig steden aan en Musicmaker is weer tro.....meer »»

Muzikantenconferentie No Man’s Land terug in TivoliVredenburg

Woensdag 7 december – TivoliVredenburg, Utrecht

No Man’s Land keert na twee online edities terug naar TivoliVredenburg. Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met een veelzijdig conferentieprogramma en een nieuw showcase-programma, waar aanstormend .....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

Release van de Week: Togo All Stars - Fa

Vandaag verschenen - 5 augustus 2022

Het is inmiddels alweer een dik decennium geleden dat de afrobeat-revival-hype als een verfrissende golf door over het westerse muzieklandschap spoelde. In Nederland heeft bijvoorbeeld Jungle By Night.....meer »»

Release van de week: DOMi & JD Beck - Not Tight

Vandaag verschenen - 29 juli 2022

De geniale nerdy muziek van het duo van toetseniste DOMi en drummer JD Beck op hun debuutalbum Not Tight is onze Release van de Week! Het duo nodigde diverse gastartiesten uit: Anderson .Paak, Herbie .....meer »»

St. Vincent een week lang in de Late Show

Haar Nine Inch Nails cover Piggy nu ook digitaal beschikbaar

St. Vincent doet weer van zich spreken. Komende week, vanaf maandag 25 juli 2022, staat ze een week lang met haar band in de Late Show. Tegelijk brengt ze de cover van het Nine Inch Nails nummer Piggy.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken