Joris Feiertag wil producer én drummer zijn

Joris Feiertag wil producer én drummer zijn

video's en extra's bij het interview in Musicmaker 488

In Musicmaker 488 (mei-juni 2022) lees je een interview met Joris Feiertag, die furore maakt als drummer én als producer. Bekijk de video's bij het artikel hier op Musicmaker.nl! .....meer »»

Tot 1 mei kan je je aanmelden voor AEMA Hybrid, de nieuwe online opleiding van de Amsterdam Electronic Music Academy

Conservatorium van Amsterdam lanceert AEMA Hybrid in september 2022

In september 2022 start het Conservatorium van Amsterdam AEMA Hybrid: een grotendeels online te volgen studieprogramma aan de Amsterdam Electronic Music Academy (AEMA). De focus ligt op muziekproducti.....meer »»

M ft. M = Marike Jager & Martijn Bosman in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

EP komt uit op vrijdag 8 april 2022

Gerenommeerd zangeres en songwriter Marike Jager en sterdrummer Martijn Bosman hebben hun krachten gebundeld onder de naam M ft. M en brengen 8 april 2022 hun eerste EP uit. De dag voordat de EP uitko.....meer »»

Zes vragen aan Lucky Fonz III

'Nirvana's MTV Unplugged stuurde richting "het Liedje"'

Otto Wichers (41), alias Lucky Fonz III, heeft de afgelopen jaren een geheel unieke plek voor zichzelf weten uit te beitelen in het muzikale gesteente, mede door zijn eigenzinnige muziek, ontwapenende.....meer »»

David Achter de Molen en Ruben Lismans over hun nieuwe band Beachdog

Op 29 april komt hun selftitled album Beachdog uit

Beachdog is de nieuwe band van David Achter de Molen, frontman van het in 2016 gestopte punkfenomeen John Coffey. Hij richtte deze gloednieuwe bende van beukers op samen met gitarist Ruben Lismans. In.....meer »»

De live video's van My Baby - in aanloop naar hun albumrelease op 21 april

Interview in Musicmaker: 'We wisten dat we iets speciaals in handen hadden'

MY BABY heeft inmiddels over de hele wereld podia beklommen en festivalweides bezworen met hun unieke brouwsel van rootsmuziek en dance. De band releaset 21 april 2022 hun vijfde studioalbum - sake sa.....meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De nieuwe plaat is geproduceerd door.....meer »»

Release van de Week: Selah Sue - Persona

Vandaag verschenen - 25 maart 2022

Selah Sue is al jaren een zeer succesvolle Vlaamse zangeres, die het ook ver buiten de landsgrenzen goed doet. Wij keken reikhalzend uit naar haar nieuwe album en ze stelt niet teleur. Sterker nog: ha.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken