Release van de week: Slash - 4

Release van de week: Slash - 4

Vandaag verschenen: 11 februari 2022

Jarenlang wilde hij het al: een album live in de studio opnemen. Voor hun vierde album, simpelweg '4' getiteld, gingen Slash, Myles Kennedy en The Conspirators de legendarische RCA Studio A in Nashvil.....meer »»

Spontane reacties op Hocus Pocus 50 jaar later

Hocus Pocus kwam uit in 1971 - de live video van Midnight Special gaat nu viral

Hocus Pocus is het iconische nummer van Focus dat inmiddels haar 50ste verjaardag heeft gevierd. De live versie die ze in 1973 in de VS voor NBC-tv speelden is de laatste maanden viral gegaan in tal v.....meer »»

Vier broeders van twee moeders = 4B2M

Broederlijke supergroep op ESNS - extra's bij het interview in Musicmaker 487

Vier broeders van twee moeders besloten een band te beginnen: Cas en Teun Hieltjes - bekend van Go Back To The Zoo en St. Tropez - en Rocco en Jimmi Hueting - de eerste bekend van De Staat, de ander v.....meer »»

Soul & Power van Shishani & Miss Catharsis

Check hier hun showcase op ESNS - extra's bij het interview in Musicmaker 487

Shishani Vranckx heeft over de hele wereld al op podia gestaan en prijzen mogen ontvangen. Ze bracht muzikale werelden samen en is ook muziekwetenschapper. Miss Catharsis is de naam van haar nieuwe ba.....meer »»

Elke partij van Son Mieux is een hook op zich

Een band die meer is dan de som der delen - extra's bij het interview in Musicmaker 487

2021 was het jaar van Son Mieux. De act is al sinds 2015 actief, maar vorig jaar regen ze de radiohits als een parelketting aan elkaar. In december kwam het tweede officiële album The Mustard Seed ui.....meer »»

Nederlandse hitproducer in de K-pop: Rajan Muse

Video's bij het interview in Musicmaker

De Zuid-Koreaanse K-pop is inmiddels ook doorgedrongen tot onze westerse popcultuur. Ook voor niet-Zuid-Koreaanse producers biedt K-pop aanzienlijke kansen. We spraken met Rotterdammer Rajan Muse, die.....meer »»

Frank Dukes - interview met de hitproducer

Video's en playlist bij het artikel in Musicmaker 487, maart-april 2022

La Fama van Rosalía ft. The Weeknd is zijn jongste wapenfeit. Camila Cabello’s Havana was de track die sluimerend een enorme hit werd. Adam King Feeney alias Frank Dukes verwierf bekendheid met zij.....meer »»

Sylvie Kreusch stijlvol dansend in het Franse Montbray

Playlists en video's van de mode en muziek van een indiesensatie - Extra bij het artikel in Musicmaker 487

Sylvie Kreusch staat al wat langer op de radar van Musicmaker, mede door Warhaus, waarin zij met haar ex-vriend Maarten Devoldere (Balthazar) speelde. In de modewereld is ze ook geen onbekende en in M.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken