Release van de week: Psychonaut - Ferocious Fellowman

Release van de week: Psychonaut - Ferocious Fellowman

Vandaag verschenen: 4 februari 2022

Onlangs maakte Psychonaut uit het Belgische Mechelen indruk met zijn Eurosonic-showcase. Vandaag verschijnt een geremixte en geremasterde versie van hun EP 'Ferocious Fellowman' uit 2016......meer »»

Release van de Week: Lenny Kuhr - Lenny Kuhr

Vandaag verschenen - 28 januari 2022

In 1969 won ze met het nummer De Troubadour het Eurovisie Songfestival en haar glansrijke carrière gaat immer voort. Sterker nog, haar nieuwe album - simpelweg getiteld Lenny Kuhr - brengt ze vandaaa.....meer »»

Verslagen en terugkijkvideo's van enerverend ESNS 2022 showcasefestival

Online-editie van Eurosonic Noorderslag - 19-22 januari 2022

Elke avond tientallen showcases van woensdag 19 januari tot en met zaterdag 22 januari, die gratis zijn te volgen via een livestream vanaf drie podia tegelijk. Dat is ESNS 2022, En voor professionals .....meer »»

Release van de Week: Blaudzun - Lonely City Exit Wounds

Vandaag verschenen - 21 januari 2022

Dertien jaar na zijn debuutalbum, drie jaar na het slot van zijn ‘Jupiter’-trilogie en twee jaar na de soundtrack ‘Musik Ungeklärter Herkunft’ is er een nieuw Blaudzun-album: ‘Lonely City E.....meer »»

Music Production Lab - nieuwe opleiding in Eindhoven 

Open Dag op 23 januari 

Rock City Institute en Metal Factory in Eindhoven – onlangs opnieuw gekozen tot beste muzikantenopleidingen van Nederland – krijgen er een zusje bij: Music Production Lab. .....meer »»

RIP Phil Chen

Sessiebassist van onder meer Jeff Beck, Rod Stewart en Pete Townshend

De bekende sessiemuzikant Phil Chen is overleden. Hij zou met kerst 81 zijn geworden. Chen speelde met onder meer Jeff Beck, Rod Stewart, Pete Townshend en met Robby Krieger en Ray Manzarek van The Do.....meer »»

10 knelpunten die een succesvolle carrière in de weg staan

Bindu de Knock presenteert haar boek The Allround Musician

Muzikanten en een zakelijke instelling; sinds het begin der dagen bepaald geen gouden combinatie. Bindu de Knock weet er als advocate voor muzikanten en producers alles van. De voltallige Musicmaker-r.....meer »»

Release van de Week: Neil Young & Crazy Horse - Barn

Vandaag verschenen - 10 december 2021

Vandaag verschijnt het eenenveertigste (!) studioalbum van Neil Young. Deze keer met Crazy Horse en op zich is dat aantal al een Release van de Week waard......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken