Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Zaterdag 11 september van 12 tot 12 start Popronde 2021! Openingsdag in Nijmegen

Met 6 van de 8 acts uit onze podcastserie De Voorronde

Popronde 2021 gaat vandaag om van start met de openingsdag in Nijmegen, van 12 tot 12! Spoorboekje in dit artikel! Zes van de acht bands die we met Musicmaker hebben gefeatured in onze podcast De Voor.....meer »»

Release van de week: La Belle Époque - Volume 1

Vandaag verschenen: 10 september 2021

Stel je voor: je hebt een hele stapel ideeën voor liedjes op het schap liggen die je graag eens wilt uitwerken. Je hebt zelf niet echt een stem voor leadzang, maar wel een groot netwerk van uitsteken.....meer »»

Het verhaal achter La Belle Époque en de Gibson Sessions video's

Danny van Tiggele nodigt 15 van zijn favoriete artiesten uit voor 'Volume 1'

De titel 'Volume 1'van La Belle Époque geeft al aan dat initiatiefnemer Danny van Tiggele meer van plan is. Maar laten we eerst 'Volume 1' eens voorstellen, vandaag, 10 september 2021, bij V2 versche.....meer »»

Brood en Spelen podcast met Musicmaker Gear Talk!

Chris Dekker over Korg, Gibson, DrumNbase en de St.Vincent Music Man gitaar

Musicmaker is partner van de podcast Brood en Spelen. Inmiddels vind je 30 afleveringen in je favoriete podcastservice. Vandaag is de 30ste aflevering verschenen, de eerste na de zomerstop. In die afl.....meer »»

Release vd Week: Paceshifters - Brand New Plan

Gloednieuw en kneitergoed plan

Paceshifters heeft inmiddels wel zo’n staat van dienst bereikt dat deze datum met en dikke paarse stift in de agenda van menig rockliefhebber zal staan. De toewijding aan hun ambacht en de persoonli.....meer »»

Release van de Week: The Damned Few

Black Blooded Woman EP

Wordt er tegenwoordig nog smerig lekker gerockt in Nederland? Jazeker, en hoe! The Damned Few slaat je met hun tweede EP - Black Blooded Woman - als bewijs in het gezicht. .....meer »»

Don Everly overleden

Keith Richards noemde Don "een van de beste ritmegitaristen"

Afgelopen zaterdag overleed Don Everly thuis in Nashville, Tennessee op 84-jarige leeftijd. Samen met zijn broer Phil vormde hij het duo The Everly Brothers, dat eind jaren vijftig, begin jaren zestig.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken