Nieuw wereldrecord DeWolff

Nieuw wereldrecord DeWolff

Snelste tijd van opnamen tot release vinyl

DeWolff heeft een nieuw wereldrecord op zijn naam staan. Het rocktrio nam op 1 juni het nummer 'Rosita' op, waarna er direct 500 exemplaren van geperst werden en naar Haarlemse platenzaken North End e.....meer »»

Musicmaker 495, het zomernummer, is uit!

Met Mick Langenberg, Loupe, Dan Tuffy, Poprondebands, tests, AI en meer.

De nieuwe Musicmaker is uit! Dit keer met weer veel interessant leesvoer voor muzikanten. Zo doken we in de wereld van effectvolgordes voor gitaristen, bassisten en toetsenisten. De editie staat boord.....meer »»

Lees Musicmaker digitaal

Musicmaker vind je in Magzine of Readly

Musicmaker kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor 3,99 per editie of tegen aantrekkelijke all-you-can-read abonnementsprijzen. .....meer »»

De AI Sequel: Sounds & Beats maken en Text-to-Audio

60% van de muzikanten gebruikt AI

Artificial Intelligence. Is het handig, vals spelen, een uitkomst, een ramp, noodzakelijk of gewoon onoverkomelijk? Wat we er ook van denken: het is er en we maken er al massaal gebruik van. Musicmake.....meer »»

3 bands voor Popronde 2023 voorgesteld

De selectie van Musicmaker met JesperJesper, Penny Roox en Hiqpy

In september gaat de Popronde weer van start en de selectie is bekend. Tot en met de Popronde licht Musicmaker – mediapartner van het rondreizende muziekcircus – elke editie drie opvallende acts u.....meer »»

S10's musical director en gitarist Mick Langenberg

In beeld en geluid

Mick Langenberg is een alleskunner en in de huidige editie van Musicmaker vertelt hij alles over zijn rol bij S10, maar ook bij Merol en diverse andere artiesten. Natuurlijk komt ook zijn trouwe Jazzm.....meer »»

Release van de week: Janne Schra - The Heart is Assymetrical

Vandaag verschenen: 26 mei 2023

Janne Schra zingt, componeert, schildert en filmt. Ze maakte internationaal furore als zangeres van Room Eleven en daarna Schradinova. Sinds 2012 is ze actief onder haar eigen naam. Haar nieuwe album .....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM494, MM.nl en onze events uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken