Release van de Week: She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson

Release van de Week: She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson

Vandaag verschenen: 22 juli 2022

Het was lang rustig rondom She & Him, het samenwerkingsverband van singer-songwriter M Ward en actrice Zooey Deschanel. Het duo is terug met een album waarop ze Brian Wilson eren......meer »»

Musicmaker Classic: St. Vincent - Seventies Souls en Goldfoils

'Normaal maak ik een album en als het af is, zit ik echt in een schrijf-vibe.'

In Musicmaker 483, juli-aug 2021, spraken we met St. Vincent naar aanleiding van de release van haar album Daddy's Home. .....meer »»

Release van de Week: Black Midi - Hellfire

Vandaag verschenen - 15 juli 2022

Ze gaan door waar King Crimson is gestopt. Lekker complex, meer dan heftig. Black Midi brengt vandaag hun album Hellfire uit, onze Release van de Week! .....meer »»

Netflix in Ambeo

Sennheiser surround op stereospeakers

Er gebeurt van alles op surround-soundgebied, en de acceptatie verloopt met een flink tempo: Muziekstreamingdiensten leveren hun audio steeds vaker in surround en nu heeft ook Netflix de stap naar 3D-.....meer »»

Montis, Goudsmit & Directie op de DrumDrieDaagse

Vrijdag 19 augustus, 20.00u Musicon, Den Haag – tickets 12,50 – gratis voor deelnemers DrumDrieDaagse

Vrijdagmiddag 19 augustus doet Cyril Directie een drumclinic en lessen op de DrumDrieDaagse in Musicon, Den Haag. ’s Avonds treedt hij daar op met zijn sensationele trio Montis, Goudsmit & Directie,.....meer »»

Release van de Week: PRONK - Mayonaise

Rock & Roll in z'n moerstaal

Een paar jaar geleden verwelkomden wij het eerste album van PRONK, Party Music For Outsiders, met open armen. Want een lekkere bak vuige, ongecompliceerde maar toch niet alledaagse rock & roll, daar z.....meer »»

Release van de week: Tedeschi Trucks Band - I Am The Moon II. Ascension

Vandaag verschenen - 1 juli 2022

Een van de meest ambitieuze projecten die we de laatste tijd gehoord hebben is ‘I Am The Moon’ van de Tedeschi Trucks Band: een collectie van 24 nummers verspreid over vier albums waarvan vandaag .....meer »»

Paul McCartney's Glastonbury 'duet' met John Lennon werd mogelijk gemaakt door Peter Jackson en machine learning

"We leerden de computer hoe John klinkt en hoe Paul klinkt"

Paul McCartney's 'virtuele duet' met voormalig Beatles-bandgenoot John Lennon was ongetwijfeld een van de hoogtepunten van zijn prachtige Glastonbury headline set op zaterdagavond, maar het zou niet m.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken