Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM497, november-december 2023

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM497, november-december 2023

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events d.....meer »»

Nieuwe editie Mentos Grote Prijs van Nederland gaat van start! Schrijf je nu in.

Kans op € 10.000 en een optreden in TivoliVredenburg

Na een succesvolle en vernieuwde editie in 2022-2023 is de oudste onafhankelijke muziekcompetitie voor livetalent weer klaar om een nieuwe generatie muzikale talenten te ondersteunen bij hun reis naar.....meer »»

Marr's Guitars

De gitaren en bassen van Johnny Marr in boekvorm

Het is niet de eerste keer dat een verzameling instrumenten in boekvorm verschijnt, maar het nieuwe boek over de collectie van Johnny Marr is wel een hele fraaie. Een aanrader voor liefhebbers van Mar.....meer »»

Wies op de cover van de nieuwe Musicmaker

Steeds een stapje groter

Alles Anders, het nieuwe album van Wies, komt eind oktober uit. Het poptrio groeide de afgelopen jaren gestaag veel groter en in Musicmaker 497 vertellen ze over de groei, het nieuwe album en de komen.....meer »»

Songwriting Workout met De Toegift op No Man's Land

Met Maxim Ventulé & Tom Gudde, zanger en gitarist van De Toegift

Ze waren de parel van de Popronde en op ESNS kregen ze een propvolle zaal met stijve industry professionals aan het zwijmelen. Ja, de Toegift heeft de zeewind in de zeilen. Begin dit jaar verscheen oo.....meer »»

De november/december-uitgave van Musicmaker is uit!

Met Wies, De Toegift, Ciel, Boudewijn de Groot en veel meer.

Musicmaker 497 is uit en deze wintereditie staat weer vol voer voor muzikanten. Naast tests, columns, productnieuws en achtergrondartikelen, lees je interviews met Wies, Ciel, Boudewijn de Groot, De T.....meer »»

Michelle Hindriks en Ciel - Brighton rocks

Interview met een Nederlandse bassist, zangeres en songwriter die de oversteek maakte

Een Nederlandse die verliefd werd op het plaatsje Brighton en die daar een band begon met een Spanjaard en een Engelsman. Dat verhaal was voor ons al een goede reden om de band Ciel te spreken. Het he.....meer »»

Cloud Cukkoo, Minor Citizen en Daimy Lotus

De Popronde-selectie van Musicmaker

Zodra de Popronde-selectie bekend wordt gemaakt, selecteren wij voor iedere uitgave drie acts die ons opvallen. Deze keer zijn dat Cloud Cukkoo (hoofdfoto), Minor Citizen en Daimy Lotus. In de huidige.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken