Jett Rebel is doodmoe van de Prince-vergelijking

Jett Rebel is doodmoe van de Prince-vergelijking

Interview naar aanleiding van zijn nieuwe album dat 20 augustus verschijnt

Volgende week - 20 augustus 2021 - komt het langverwachte nieuwe album van Jett Rebel uit. Op Pre-Apocalypse Party Playlist gooide hij al zijn invloeden in de Rebelblender, sprankelde er veel eigenhei.....meer »»

Release van de week: George Harrison - All Things Must Pass (50th Anniversary)

Vandaag verschenen - 6 augustus 2021

51 jaar na de eerste release verschijnt de 50th Anniversary-editie van George Harrisons magnum opus ‘All Things Must Pass’. Op zijn eerste post-Beatles-album kon hij eindelijk het stuwmeer aan son.....meer »»

Superbooth 2021

Het programma is officieel

Jazeker, het gaat door! Van 15 tot 18 september is het tijd voor Superbooth 2021. Het complete programma vind je hieronder......meer »»

Charlie Watts tijdelijk vervangen door Steve Jordan

Na operatie moet Charlie recupereren en laat de Rolling Stones herfsttour aan Steve over

Het ziet ernaar uit dat Charlie Watts het vervolg van de Rolling Stones USA No Filter Tour (vanaf eind september) zal moeten laten schieten. .....meer »»

Dynamisch Summercamp van DSOPM, de Dutch School of Popular Music

44 muzikanten in 8 bands, die songschrijven, opnemen en optreden

Met 44 muzikanten een week lang muziek maken in de zomer, dat is het DSOPM Summercamp dat afgelopen week plaatsvond in Q-Factory Amsterdam. Op maandagochtend zijn acht bands samengesteld naar leeftijd.....meer »»

Release van de week: Prince - Welcome 2 America

Vandaag verschenen: 30 juli 2021

Een heus band-album van Prince, posthuum uitgebracht, met opnames uit de Paisley Park studio die hij in 2010 maakte met bassiste Tal Wilkenfeld en drummer Chris Coleman, en prominent aanwezige zangere.....meer »»

In Memoriam ZZ Top- bassist Dusty Hill

19 mei 1949 - 28 juli 2021

Totaal onverwacht is Dusty Hill overleden. De bassist speelde sinds 1970 bij het trio, dat in de jaren tachtig grote MTV-hits scoorde. Joseph Michael Hill werd slechts 72 en overleed thuis in zijn sla.....meer »»

Release van de Week: Yngwie Malmsteen - Parabellum

Vandaag verschenen: 23 juli 2021

‘Parabellum’ is het nieuwe album van Yngwie Malmsteen en de opvolger van ‘Blue Lightning’ uit 2019. We spraken Malmsteen over het album; lees het interview in Gitarist 365, augustus 2021......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken