NAMM 2023 beursnieuws - Dingwall Rio Dream Bass

NAMM 2023 beursnieuws - Dingwall Rio Dream Bass

Signature bas voor Duran Duran bassist.

Fans van Duran Duran, John Taylor heeft eindelijk zijn eigen bas! Maar er is ook verdrietig nieuws........meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Lizard Queen - octave fuzz van Electro-Harmonix en JHS Pedals

Het pedaal dat altijd ontbrak

Electro-Harmonix heeft de Lizard Queen aangekondigd, een octave fuzz gebaseerd op een vintage EHX ontwerp van JHS Pedals' Josh Scott dat nooit heeft bestaan. Wacht, wat?.....meer »»

Walrus Audio lanceert Fundamental serie

Acht prettig geprijsde en eenvoudig te bedienen pedalen in alle gangbare effectcategorieën

Met de Fundamental Series brengt Walrus pedalen uit die toegankelijk zijn voor de beginnende gitarist, maar die dezelfde geluids- en bouwkwaliteit hebben als hun bestaande effectpedalen waardoor ze oo.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Vintage VS4 en V51

Nieuwe kleur voor SG-model en nieuwe '51-P

Het merk Vintage komt met een nieuwe kleur voor de VS4 en een geheel nieuw model. De V51 is gebaseerd op de oer-P uit 1951. Deze is verkrijgbaar in twee kleurstellingen......meer »»

Vox Brian May amps

MV50 & amPlug

VOX introduceert de Signature Amps die in samenwerking met Brian May zijn gemaakt. Het de wens van de Queen-gitarist om zijn iconische en tijdloze geluid voor iedereen beschikbaar te maken - en dat is.....meer »»

LD Systems DAVE G4X mini-PA's robuust en licht

Met 10, 12, 15 of 18 inch subwoofers

Het is de nieuwe generatie Dave mini-PA's van LD Systems. Volgens de fabrikant levert de DAVE G4X-serie meer vermogen met merkbaar minder gewicht. Met het nieuwe, robuustere ontwerp, met duurzame poly.....meer »»

EZKeys 2

Je nieuwe toetsenist komt er aan

We moeten nog even wachten tot mei, maar dan komt Toontrack met een compleet vernieuwde versie 2 van EZKeys. Deze software die keyboardpartijen bedenkt bij je eigen audio of midi is de ideale muzikale.....meer »»

Laney's pedaalversterker

Ironheart Loudpedal

Het Engelse Laney heeft zijn Ironheart versterker in pedaalvorm gegoten en uitgebracht onder de naam Ironheart Foundry Loudpedal. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken