Roland Drum Machine Collection

Roland Drum Machine Collection

ook voor niet-abonnees

Over de serie TR-drummachines van Roland hoeft weinig gezegd te worden. Ze zijn simpelweg essentieel voor de muziek van nu. De pluginversies zijn nu ook gewoon te koop......meer »»

Gravity levert een breed repertoire aan stands en accessoires

Voor live on stage, in thuisstudio's of bij podcasts

We geven allemaal geld uit aan de beste studiomonitoren, de nieuwste iPad, vintage gitaren of de laatste synth en daarbij worden accessoires vaak vergeten of ze zijn de sluitpost. Maar wees eerlijk: e.....meer »»

De Musicmaker kersteditie is uit! Met ESNS- en Popronde-tips, interviews Vedran Mircetic, Candy Dulfer, en veel meer

Vandaag verschenen: 8 december 2022

In de januari-februari editie van Musicmaker, die ruim voor de kerstdagen is uitgekomen, vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren! .....meer »»

Korg modwave native

hardware in the box

Als een hardware synthesizer digitaal is kun je hem moeiteloos naar een plugin omzetten. Korg doet dit consequent met hun producten, nu ook met de recente modwave......meer »»

Star's Music in Brussel breidt uit

Keyboards en homestudio gear

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² aan homestudio gear en synths, gitaren en basgitare.....meer »»

Nieuwe geavanceerde mini-PA, de JBL PRX900

Drie actieve tweewegluidsprekers en twee actieve subwoofers

JBL introduceert een serie actieve luidsprekers en subwoofers die multi-inzetbaar is. .....meer »»

Arturia pakt uit: MiniFreak, MiniLab, MiniFuse, Augmented Piano

En als extra de MiniFreak V software

Arturia presenteerde in een klap vier producten, de MiniFreak synth, de MiniLab 3 usb midicontroller, de MiniFuse 4 audio-interface en de Augmented Grand Piano. Bovendien is er nu ook de software-emul.....meer »»

SSL 12

Ruimer bemeten

Na de eerdere 2 en 2+ usb interfaces pakt SSL het groter aan met de nieuwe SSL 12. Meer inputs, Adat aansluiting en een ingebouwde talkback, het is het vlaggenschip onder SSL’s audio interfaces......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken