6 prachtige limited edition modellen in D'Angelico’s Deluxe serie

6 prachtige limited edition modellen in D'Angelico’s Deluxe serie

Van elke uitvoering zijn er wereldwijd slecht 50 stuks beschikbaar

Elk jaar kiest D'Angelico een aantal modellen uit zijn catalogus die licht worden aangepast qua afwerking, elektronica en hardware. Van deze variaties wordt er slechts een beperkt aantal exemplaren ge.....meer »»

Heel veel nieuws van Ashdown

Pedalen, combo's, preamps, tops en meer!

Ashdown bestaat 25 jaar en pakt uit met flink wat nieuwe producten. Deze werden gelanceerd op de gecombineerde winter- en zomer-NAMM die afgelopen week in LA plaatsvond. Wat brengt de jarige job ons a.....meer »»

Universal Audio komt met nieuwe pedalen

Elk met de simulatie van een specifieke versterker

Universal Audie verraste vorig jaar met de introductie van drie effectpedalen voor gitaristen, de Starlight Echo station, Golder Reverbarator en Astra Modulation Machine. Nu komt het Amerikaanse studi.....meer »»

HK Audio Premium Pro Move 8 - PA-speaker op batterijen voor 'on the move'

Makkelijk op statief te bevestigen maar ook geschikt als vloermonitor

Uitgerust met een 4-kanaalsmixer, met per kanaal equalizing en reverb instelbaar, werkt op batterijen, die 5,5 uur mee gaan (hot swap dus totaal 11 uur) en 60 watt vermogen; dat is de Move 8 speaker v.....meer »»

Walrus Audio Badwater

Alles-in-één baspedaal van Walrus Audio

Zoek jij een eq, drive en compressiepedaal in een stompbox? De Badwater van Walrus Audio kan in ieder geval heel veel......meer »»

Blackstar St. James: lichtgewicht 50 watt versterkers

Combo & top, 6L6 & EL34

De nieuwe St. James buizenversterkers van Blackstar leveren 50 watt, maar zijn een stuk lichter dan je zou verwachten. Om dat te bereiken zijn ze niet over een nacht ijs gegaan......meer »»

Source Audio Atlas Compressor

Verschillende compressors in een

De Atlas Compressor van Source Audio bevat een uitgebreide verzameling compressiecircuits die de klank en het gevoel van de meest gewilde compressors weergeven, variërend van klassieke analoge effect.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken