Roland Aira Compact

Roland Aira Compact

T-8, J-6 , E-4

Klein is hot, dat heeft Roland ook door en daarom presenteren ze drie splinternieuwe compacte apparaten, een synth, een drummachine en een voice transformer/looper in de Aira Compact serie.....meer »»

Marcus King signature Orange top

Orange MK Ultra

Soulzanger en gitarist Marcus King heeft samen met Orange een signatureversterker ontworpen die in gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht. .....meer »»

Neumann NDH 30

Koptelefoon op stand

Alsof er nog niet genoeg keuze was brengt Neumann nu hun tweede hoofdtelefoon op de markt. Het is een open model met een gedistingeerd uiterlijk in de hogere prijsklasse.....meer »»

Music Man Joe Dart II Bas

Nieuwe signature van Vulfpeck bassist

Met zijn strakke pompende lijnen heeft Joe Dart duidelijk een stempel gedrukt in de baswereld. Music Man bracht al eerder een bas van hem uit en nu is er een tweede versie......meer »»

Austrian Audio OD5 & OC7

beter gericht

In hoog tempo vuurt Austrian Audio interessante microfoons op ons af. Nu komen ze met twee apart uitziende microfoons die je heel efficient kunt richten op de klankbron. De ene is dynamisch, de andere.....meer »»

Avid Pro Tools 2022

Alleen abonnementen

Er is een nieuwe versie van Pro Tools uit, of beter gezegd drie versies. Eigenlijk de allerbelangrijkste verandering is dat men volledig overschakelt op een subscription-only model, een abonnement dus.....meer »»

Roland Juno-X

Zen Core nostalgie

Jupiter en Juno zijn belangrijke namen uit Roland's analoge geschiedenis. Van de Jupiter is er al langere tijd een digitale opvolger, nu is het de beurt aan de Juno-X.....meer »»

Elektron Syntakt

Taktvolle machines

Elektron zet een tandje bij met hun nieuwste groovebox, de Syntakt. Deze combinatie van digitale synthese, analoge drums en sequencer combineert elementen van de MachineDrum, Analog Rytm en Mode Cycle.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken