SSL THE BUS+

SSL THE BUS+

Opgewaardeerde bus

Vermoedelijk de beroemdste VCA stereo bus compressor heeft een make-over gekregen, SSL heeft zijn klassieke bus compressor na ruim 40 jaar verbeterd met als resultaat BUS+.....meer »»

Cre8audio NiftyKEYZ

Keyboard voor je modular

Mooi al die eurorack modules, maar waar laat je ze en hoe bespeel je dat? Cre8audio lost het voor je op met een vierstemmig keyboard waar een hele hoop modules in passen......meer »»

Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument .....meer »»

Harley Benton JJ & JP Bassen

Spotgoedkope nieuwe modellen van Harley Benton

Voor een degelijke basgitaar hoef je tegenwoordig niet meer zoveel te betalen en Harley Benton is hierin handig op ingesprongen......meer »»

Harley Benton komt met op Mosrite geinspireerde serie

MR Classic en MR Modern

Johnny Ramone was übercool met zijn asymmetrische Mosrite op zijn knieën hangend. Harley Benton speelt daarop in met de nieuwe MR serie, die bestaat uit de Classic en Modern lijnen......meer »»

Soundwide freeware

Native Instruments, iZotope, Plugin Alliance en Brainworx slaan de handen ineen

Het lijkt wel een soort supergroup van topnamen uit de muziekindustrie, vier bedrijven gaan gebroederlijk samenwerken. Een potentiëel krachtige uitwisseling van kennis en ervaring en ter introductie .....meer »»

Korg Volca FM 2

meer stemmen, meer geheugen en reverb

De compacte en betaalbare Korg Volca serie is erg populair. Van de Volca FM is er nu een nieuwe versie met meer stemmen en talloze andere extra's.....meer »»

Arturia _Augmented

Freeware plugin van nieuwe reeks

Arturia komt binnenkort met een nieuw serie plugin instruments waarin gesampelde akoestische instrumenten en synthese gecombineerd worden. Ze gunnen ons alvast een kijkje met het gratis Intro instrum.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken