Spitfire Audio Polaris

Spitfire Audio Polaris

Orkest meets synthesizer meets vintage

Gebruik ik synthssounds of de klanken van een strijkorkest? Die vraag is opgelost want Polaris zit vol syntheffects maar dan gespeeld door een orkest en bewerkt met vintage samplers en recorders.....meer »»

Gerrard street

'modulaire' hoofdtelefoons

Steeds meer elektronica valt niet of nauwelijks te repareren. Vooral spullen die mechanisch belast zoals hoofdtelefoons worden gaan snel kapot. Zonde en slecht voor het milieu en daarom bedacht het N.....meer »»

Ernie Ball Hyper Slinky Bass Strings

Nieuwe snaren van Ernie Ball

Ben je op zoek naar een setje snaren die niet al te dik zijn? Met dit nieuwe setje van Ernie Ball heb je meer keuze......meer »»

Adam A Series

5 monitors met ingebouwde room correction

Adam Audio pakt uit met 5 brandnieuwe studiomonitors. Natuurlijk met hun X-Art tweeter, maar ook met ingebouwde Sonarworks correctiesoftware en remote control.....meer »»

FCPro Audio Mixthesizer

mixer op maat

Om een mix te maken van verschillende synths en keyboards kun je uiteraard een standaard mixer gebruiken, maar daar zit van alles op wat je helemaal niet nodig is. FCPro maakt een mixer die helmaal o.....meer »»

We gaan weer live! Check de Maui's van LD Systems - we testten de Maui 5 Go

‘De GO gaat best hard! En dat nagenoeg zonder vervorming’

We gaan weer de bühne op, yes! LD Systems biedt de zogenaamde 'Portable Column Loudspeaker Systems' aan in de Maui-serie; mini-PA's zoals wij ze ter redactie noemen: de Maui 5 in diverse constellatie.....meer »»

Toontrack EZdrummer 3

Meer sounds, meer mogelijkheden, meer comfort

EZdrummer 2 kwam in 2014 uit dus is het de hoogste tijd voor een update naar versie 3. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest......meer »»

Waves Nx Germano Studios New York

Hit Factory voor je oren

Mixen op hoofdtelefoon is lastig, alles klinkt immers anders dan op luidsprekers. Daarom zien we de laatste tijd een stortvloed aan plugins die claimen je koptelfeoon te veranderen in de akoestiek van.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken