Behringer Proton

Behringer Proton

Positief geladen

Na de schier oneindige rij van gekloonde synths presenteer Behringer nu een eigen ontwikkeling met de Proton. Nieuw, maar eigenlijk een uit de hand gelopen clone van de eigen Neutron.....meer »»

Trace Elliot lanceert de TE-1200

Basversterkertop met veel functies

Het was best lang stil rond Trace Elliot maar het versterkermerk komt nu met een geheel nieuwe basversterkertop: de TE-1200. .....meer »»

Behringer Saturn

Minisynth nummer 3

Behringer presenteert de tweede minisynth in wat blijkbaar hun Soul-serie heet. Dit keer is het een compleet analoge synth die op een aantal punten aan de Roland Jupiter doet denken.....meer »»

Behringer JP-4000 Spirit

Synthesizer voor de massa

Het ding ziet er uit als speelgoed en in zekere zijn is het dat ook. De JP-4000 is echter een vierstemmige minisynth die 50 dollar gaat kosten.....meer »»

Caroline Corporation FCK PTN

Politiek pedaal

Overal stijgt de verontwaardiging over Ruslands inval in Oekraïne. Reden voor Caroline Corporation om een speciale versie van hun distortionpedaal uit te brengen.....meer »»

Gibson Sister Rosetta Tharpe Collection

The Godmother of Rock 'n' Roll

Elvis Presley, Keith Richards, Eric Clapton, Johnny Cash, Etta James, Jeff Beck en Little Richard: ze zijn allemaal beïnvloed door een bijzondere vrouw met een opvallende '61 SG. Gibson komt met een .....meer »»

Behringer Pro-VS

Vector-revival

Wat een lelijk ding! hoor ik je zeggen en inderdaad, maar dit is een erg interessante remake van de befaamde Sequential Prophet VS door de Kings of Cheap.....meer »»

Cherry Audio Rackmode

Rekje moog effecten

Cherry Audio bracht de afgelopen 2 jaar een stortvloed aan vintage-synthplugins uit, maar nu gooien ze het over een andere boeg; 7 vintage Moog processors met o.m. een prachtige vocoder.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken