Respeecher

Respeecher

Voice Cloning voor gevorderden

Timestretchen, vocoden, pitchchangen, formant shifting? been there, done that! Maar de techniek staat niet stil, zeker niet als het om het grote geld gaat zoals in Hollywood of in de tv-, reclame- en .....meer »»

Hammond SkxPRO

Dubbel genieten

Hammond is hét merk als het om toonwielorgels gaat. Ze zijn tegenwoordig onderdeel van het Japanse Suzuki en gaan onverstoorbaar door met keyboards maar dan wel digitale instrumenten als de SkxPRO.....meer »»

Waves Cosmos en CR8

Freeware sample manager en sample plugin

Waves mengt zich in het sampledebat met een mooie gratis samplemanager én een betaalde plugin sampler. Beide met veel mogelijkheden en een fraai uiterlijk.....meer »»

Universal Audio microfoons

6 types van dynamisch tot buizen

De UAD dsp audio interfaces en processors vormen de basis van Universal Audio, maar nu presenteert UA een reeks microfoons die in de loop van het jaar op de markt zullen komen......meer »»

Teenage Engineering POM modules

Engineer je eigen Pocket Operator Modular

Een tijd terug kwam het eigenzinnige Teenage Engineering met de Pocket Operator Modulars. Complete systemen met eigenzinnige behuizingen, maar de modules zijn nu look os te krijgen voor beschaafde pri.....meer »»

Music Circle, de nieuwe webwinkel voor muziekinstrumenten

Milieuvriendelijk met een toegankelijke website

Een nieuwe webwinkel voor muziekinstrumenten en apparatuur! En dan ook nog milieuvriendelijk! Music Circle vervoert producten direct van de importeur naar de klant. Dat scheelt in vervoersbewegingen e.....meer »»

Steinberg Cubasis 3.4

Steinberg omarmt Ableton Link

Steinberg is zo niet snel geneigd om standaards van anderen te implementeren, maar de laatste versie van Cubasis ondersteunt nu Ableton Link en er zijn meer verbeteringen.....meer »»

SSL Native Flexverb

galmplugin tot 7 maart met stevige korting

Er zijn erg veel galm plugins, o.a. de uitstekende Native Flexverb van SSL en die is de komende maand stevig afgeprijsd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken