Antelope Audio Galaxy 32 Synergy Core

Antelope Audio Galaxy 32 Synergy Core

Gehalveerde Galaxy

Galaxy Core 64 is Antelope's vlaggenschip converter met talloze in- en outputs en heel veel ingebouwde dsp power. Nu is er de betaalbaarder Galaxy 32 met half zoveel kanalen en dsp.....meer »»

JOYO BaDass Bantamp

Compacte oefenversterker

Zoek jij een compacte betaalbare hybride versterker? Deze versterker van JOYO heeft meer dan je denkt......meer »»

Ultieme reverb van Neunaber?

17 verschillende reverbs in de Illumine

Het hightech pedalenmerk uit Californië komt met een nieuwe reverb, de Illumine. Veel opties? Check! Presets? Check! Compact? Check!.....meer »»

Fluid Audio Axis

Betaalbare studio condensatormicrofoons

Fluid Audio maakt de keuze uit het omvangrijke aanbod nog wat lastiger – of juist eenvoudiger – met hun nieuwste product, de Axis.....meer »»

Samplab

Freeware polyfone note editing plug-in

Coole samples met akkoorden, maar een paar akkoorden kloppen niet, de timing moet anders of je wilt niet hetzelfde sample als iedereen gebruiken? Samplab lost het voor je op.....meer »»

Speciale afwerking LTD '87 serie

Alleen dit jaar verkrijgbaar

Op de NAMM Show van 2020 presenteerde ESP de '87 reissue serie, bestaande uit modellen uit de beginperiode van ESP toen topgitaristen voor het eerst kennismaakten met dit Japanse merk. Nu wordt voor d.....meer »»

Sequential Take 5

Best of Prophet

Sequential komt binnenkort met een nieuwe keyboardsynthesizer die Take 5 gaat heten. Vijf analoge stemmen en verder een soort 'best of' van verschillende synths van de laatste jaren voor een redelijke.....meer »»

Toneboosters Flowtones

VA plug-insynth met veel mogelijkheden

Het nederlandse Toneboosters presenteert met Flowtones hun eerste synth plug-in en het is een zeer overtuigend debuut.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken