Heritage Audio Motorcity EQualizer

Heritage Audio Motorcity EQualizer

Klassieke Motown eq is terug

De meeste vintage eq's zijn al door meerdere fabrikanten nagebouwd, maar Heritage Audio komt met een echte primeur; een eq die in beroemde Motown studio's werd gebruikt.....meer »»

Poly Effects Hector

Eurorack virtual modular

Eurorack is al lang niet meer het domein van analoge puristen. Er komen steeds meer digitale modules uit en nu is er zelfs een software modular in de vorm van een eurorackmodule!.....meer »»

Cymatics Origin

Freeware lo-fi fx plug-in

LO-fi hoort erbij! Hoeveel bepaal je natuurlijk zelf maar ook in een verzorgde productie is een vleugje viezigheid op zijn plek. Daarvoor kun je de gratis Cymatics Origin gebruiken.....meer »»

Unika PRO-BT5 en PRO-USB

Bluetooth en usb di-boxen

Di boxen gebruik je om gitaren e.d. soepel aan te sluiten op mengpanelen toch? Jazeker, maar deze twee sluiten Bluetooth en usb devices aan op je mixer.....meer »»

Schecter Daniel Firth Hellraiser Extreme-5 Signature

Nieuwe bas voor Cradle of Filth bassist

Ben jij fan van het merk Schecter en de band Cradle of Filth? Vestig je aandacht dan even op deze bas......meer »»

Phil Jones BP-200

Eenvoudige versterker van Phil Jones

Heb jij niet zoveel vermogen nodig voor een optreden maar wil je wel kwaliteit? Phil Jones komt met een lichte versterker......meer »»

API Select

Topkwaliteit processors voor redelijke prijzen

Het Amerikaanse merk API heeft een uitstekende reputatie als het om hardware processors gaat, maar daar moet je stevig voor betalen. Bij hun nieuwe donkerblauwe API Select range zijn de prijzen een st.....meer »»

Korg Collection 3

Alle beroemde Korg synths in een plug-inpakket

De Korg (Legacy) Collection stamt al uit 2004 en bevatte de MS-10, Polysix en Wavestation. later kwamen de M1, Triton, Mono/Poly en de ARP Odyssey erbij en met versie 3 worden nu miniKORG 700S, Prophe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken