Novation Launchkey is de ideale partner voor Ableton

Novation Launchkey is de ideale partner voor Ableton

Launchkey Mk3 keyboard controllers

Produceren zonder toetsenbord is zeker niet onmogelijk maar wel lastig. Gelukkig heeft Novation zijn Launchkey keyboardcontrollers vernieuwd. Zo bieden ze onder meer een hele diepe integratie met Able.....meer »»

TC Electronic Impulse

Pedaal voor IR's

IR's oftewel Impulse Responses: je kan er niet omheen in gitaar- en basland. TC Electronic komt met een pedaal speciaal voor IR-bestanden. Het pedaal is bedoeld voor elektrische en akoestische gitaar,.....meer »»

Waves Clarity VX

niet storen a.u.b.

Waves hield zich altijd met studio processing plugins bezig maar beweegt zich steeds meer op aanpalende terreinen. Hun nieuwste plugins lijken mede op podcasters gericht maar zijn ook bijzonder waarde.....meer »»

Fuzzpedaal voor Oekraïne

Caroline Guitar Company's FCK PTN pedaal brengt in 10 minuten 9500 dollar op

Vorige week lanceerde de in South Carolina gevestigde pedalenbouwer Caroline Guitar Company de FCK PTN, een limited edition-versie van hun Hawaiian Pizza fuzzpedaal, waarvan alle opbrengsten naar huma.....meer »»

Squarp Hapax

Sequencen zonder computer

Er zijn steeds meer opties om zonder computer/daw toch producties te kunnen maken. De Squarp Hapax standalone sequencer bijvoorbeeld ziet er mooi uit en heeft een aantal unieke features.....meer »»

Modal Cobalt 5s

Compacte Cobalt

Van de in Interface 249 geteste Modal Cobalt 8 keybioardsynth is er nu een kleinere en lichtere variant, gelukkig nog wel in onvervalst Kobaltblauw......meer »»

Tangible Waves VMIX10

Desktop mixer voor de kleintjes

Met al die leuke kleine synths en drummachines als de Volca's zit je met een wirwar aan voedingen en je hebt iets nodig om de audio te mixen. De VMIX10 is dan precies wat je nodig hebt......meer »»

Steinberg Cubase 12

met extra's, zonder dongle

Steinberg presenteert de twaalfde versie van Cubase. Het licensingsysteem is zoals eerder aangekondigd veranderd maar er zijn natuurlijk weer extra features bijgekomen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken