Eerbetoon voor Alexi Laiho van ESP

Eerbetoon voor Alexi Laiho van ESP

Vijf signature gitaren voor overleden metalgitarist

ESP Guitars heeft vijf nieuwe toevoegingen aan hun Signature Series aangekondigd voor Alexi Laiho, de veelgeprezen gitarist en frontman van de Finse metalbands Children of Bodom en Bodom After Midnigh.....meer »»

Cab's, IR's en Synthesizers in nieuwe pedalen van Boss

Uitbreiding van de 200-serie effectpedalen

De populaire 200-serie van Boss zit tussen de compacte pedalen en de uitgebreide pedalen uit de 500-serie. De nieuwe pedalen die in de 200 serie uitkomen zijn de IR-200 Amp & IR Cabinet en de SY-200 S.....meer »»

Gibson Generation Collection

De meest betaalbare in Montana gebouwde akoestische serie

De akoestische gitaren zijn gemaakt van massief Sitka sparren en notenhout en beloven een bijzondere speelervaring door de in de zijkant gemonteerde Player Port......meer »»

Fender lanceert Player Plus Series

Prachtige nieuwe kleuren en pro-kwaliteit specificaties

Fender heeft de nieuwste ontwikkeling in zijn best verkopende Player-serie aangekondigd. De modellen van de Player Plus Series komen in een aantal opvallende nieuwe kleuren, met opgewaardeerde specs d.....meer »»

Orange Super Crush 100

Wie heeft er buizen nodig met deze transistor-amp in de buurt?

De Orange Crush-reeks van solidstate gitaarversterkers is een groot succes, dus het bedrijf verhoogt nu de inzet met de Super Crush 100, een tweekanaals top en combo met ingebouwde reverb......meer »»

Yamaha lanceert twee nieuwe series e-drums - DTX8 en DTX10

Van de grond af opnieuw ontworpen

Yamaha komt met twee nieuwe elektronische drumkits in het hoge segment: de DTX8 en de DTX10. Beide sets zijn er in een scala aan setups en mogelijkheden. Zo is het vanaf nu mogelijk om te kiezen voor .....meer »»

Superbooth 21 gaat woensdag 15 september van start in Berlijn

Nieuwe producten en geruchten

Komende week start Superbooth 21 in Berlijn. Op deze belangrijke beurs zullen veel interessante en nieuwe producten gepresenteerd worden op het gebied van elektronische muziekproductie. Vooraf hebben .....meer »»

The Fellowship Of Acoustics viert 20-jarig bestaan

Verjaardagsfestival in eigen parktuin

De Fellowship Of Acoustics bestaat 20 jaar en dat werd op 4 september gevierd met een heus festival in het park behorend bij het prachtige monumentale pand van deze bijzondere gitaarwinkel......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken