Release van de Week: Neil Young & Crazy Horse - Barn

Release van de Week: Neil Young & Crazy Horse - Barn

Vandaag verschenen - 10 december 2021

Vandaag verschijnt het eenenveertigste (!) studioalbum van Neil Young. Deze keer met Crazy Horse en op zich is dat aantal al een Release van de Week waard......meer »»

Komodo in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

‘Nu de Aquarium Sessions, dan de rest van de wereld!’

Komodo maakt - naar eigen zeggen − ‘vintage exotic rock ‘n’ roll’, stevig geworteld in de jaren zestig en zeventig, maar extra op smaak gebracht met stijlelementen en instrumenten uit verre .....meer »»

Het kerstnummer van Musicmaker is nu uit!

Bestel deze editie nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

De kersteditie van Musicmaker is een must-read voor elke muzikant! Boordevol tips over muziek maken, muziek opnemen en de business-aspecten van het muzikant-zijn. .....meer »»

Splinter - herrezen uit de as van Death Alley, Birth Of Joy en Vanderbuyst

Lean & mean

Uit de as van de gerenommeerde rockbands Death Alley, Birth Of Joy en Vanderbuyst verrees de kakelverse band Splinter. Afgelopen september katapulteerden zij hun debuutalbum Filthy Pleasures de wereld.....meer »»

De oneindige ondekkingsreis van Jungle By Night

Coverinterview Musicmaker 486 - video's hier op Musicmaker.nl

Jungle By Night werkte zich het afgelopen decennium op tot een vooraanstaand muzikaal exportproduct. Het begon met een onbevangen, eigenwijze interpretatie van afrobeat, maar momenteel is deze negenko.....meer »»

Negen vragen aan... Janne Schra

Nadere kennismaking met de persoon achter deze fluwelen stem

Janne Schra is een van Nederlands meest gewaardeerde zangeressen. Ze brak door met de jazzy pop van de band Room Eleven en onder haar eigen naam maakte ze indie-pop. Met De Vogels bracht ze afgelopen .....meer »»

Tom Morello's iconische versterkersounds in nieuwe MXR Power 50 Overdrive

Signaturepedaal met Marshall en Peavey sounds

Het MXR Power 50 Overdrive-pedaal vangt de klank van Morello's Marshall JCM800 en Peavey speakerkabinetten en voegt daar een effectloop aan toe......meer »»

Release v/d Week: Son Mieux - The Mustard Seed

Ontluikende hitfabriek

Son Mieux was de afgelopen twee jaar niet van de Nederlandse radio af te slaan. Met een rits ijzersterke singles heeft de Haagse act onder de bezielende leiding van Camiel Meiresonne zich weten te pro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken