Don Everly overleden

Don Everly overleden

Keith Richards noemde Don "een van de beste ritmegitaristen"

Afgelopen zaterdag overleed Don Everly thuis in Nashville, Tennessee op 84-jarige leeftijd. Samen met zijn broer Phil vormde hij het duo The Everly Brothers, dat eind jaren vijftig, begin jaren zestig.....meer »»

Speciale afwerking LTD '87 serie

Alleen dit jaar verkrijgbaar

Op de NAMM Show van 2020 presenteerde ESP de '87 reissue serie, bestaande uit modellen uit de beginperiode van ESP toen topgitaristen voor het eerst kennismaakten met dit Japanse merk. Nu wordt voor d.....meer »»

Sequential Take 5

Best of Prophet

Sequential komt binnenkort met een nieuwe keyboardsynthesizer die Take 5 gaat heten. Vijf analoge stemmen en verder een soort 'best of' van verschillende synths van de laatste jaren voor een redelijke.....meer »»

Release van de Week: Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Vandaag verschenen - 20 augustus 2021

Pre-Apocalypse Party Playlist is een van de belangrijkste Nederlandse releases van dit jaar. Niet alleen is het een zeer fijn en zeer divers album, maar Jett Rebel voelt zich na zijn werk met onder me.....meer »»

Toneboosters Flowtones

VA plug-insynth met veel mogelijkheden

Het nederlandse Toneboosters presenteert met Flowtones hun eerste synth plug-in en het is een zeer overtuigend debuut.....meer »»

Popronde 2021 begint 11 september

'Betaald maar nog steeds laagdrempelig'

Popronde 2021 gaat 11 september van start in Nijmegen. Door corona-maatregelen iets anders dan we gewend zijn: De focus verschuift van de horeca naar culturele locaties. Want daar mogen wel concerten .....meer »»

Heritage Audio Motorcity EQualizer

Klassieke Motown eq is terug

De meeste vintage eq's zijn al door meerdere fabrikanten nagebouwd, maar Heritage Audio komt met een echte primeur; een eq die in beroemde Motown studio's werd gebruikt.....meer »»

Poly Effects Hector

Eurorack virtual modular

Eurorack is al lang niet meer het domein van analoge puristen. Er komen steeds meer digitale modules uit en nu is er zelfs een software modular in de vorm van een eurorackmodule!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken