Gretsch Streamliners nu ook met P-90 elementen

Gretsch Streamliners nu ook met P-90 elementen

Semi-hollow gitaren uitgerust met FideliSonic 90s

Je vindt de nieuwe pick-ups in de G2655 en de G2622 uit de betaalbare Streamliner serie. Deze gitaren zijn ook verkrijgbaar in een versie met een tremolosysteem van Bigsby......meer »»

Terugkijken: Pete Ray Biggin online workshop voor Tama tijdens de Bax Music e-Special

Level 42-drummer met gratis livestream vanuit Bali: za 29 mei 17.00-18.00

Hij speelde zich een aantal jaar geleden al opvallend in de kijker bij het Britse Incognito, en kwam daarna op de drumstoel bij Level 42 terecht. Dat werd spektakel! We hadden onze tickets voor hun to.....meer »»

Roland Jupiter X/Xm editor

Gratis software editor voor Jupiter Zen-Core synths

Bezitters van de Roland Jupiter-X en Xm synths zaten er al een tijd op te wachten, maar nu is ie er, een software editor en hij is natuurlijk helemaal gratis.....meer »»

Release van de Week: Bertolf - Happy In Hindsight

Vandaag verschenen - 28 mei 2021

Toen vorig jaar de eerste lockdown zijn lange schaduw over het land uitrolde, betekende dit voor Bertolf Lentink aanvankelijk een creatieve zegen. De Zwolse rasmuzikant zag in de jaren daarvoor het le.....meer »»

IK Multimedia SampleTron 2

Tapeinstrument naar de tweede ronde

Knarsende, piepende, hijgende, valse strings, stemmen en blazers, wie zit daar nu op te wachten? Nou, alle liefhebbers van het fameuze Mellotron pre-sampling keyboard uit de jaren 60. .....meer »»

Sigabort MIDISynth

Universele synth editor/librarian

De Britse producer/programmer met de wat ongelukkige naam Sigabort debuteert met een serie synth editors die zowel standalone en als plug-in werken en die je kunt combineren in een hub.....meer »»

Moog apps voor iOS en macOS gratis!

Download Model D, Filtatron, Model15 en Animoog

Moog is natuurlijk de koning van de analoge synths, maar ze waren er ook vroeg bij met softwaresynths en fx. Al hun softwareproducten zijn nu korte tijd gratis......meer »»

JB Meijers, John Everett Millais en Ophelia

POP ART: Muzikanten over hun favoriete kunstwerk - en de soundtrack die daarbij hoort.

Pop Art, ofwel kunst die popmuzikanten inspireert. De website Nederland Unlocked is een serie begonnen waarin muzikanten vertellen over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Vand.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken