aanmelden
Nieuwe website Popunie Rotterdam
Inschrijving Sena Grote Prijs Van Rotterdam van start
Muzieknieuws 12-06-2017 16:53
Popunie, de organisatie die muziek in Rotterdam stimuleert, ontwikkelt en promoot, heeft een nieuwe website. Hiphoppers en electro-artiesten kunnen zich er meteen op inschrijven voor talentenjacht Sena Grote Prijs Van Rotterdam.

Popunie wil met zijn vernieuwde website het zoeken naar artiesten en organisatoren gemakkelijker maken en met een andere lay-out fris voor de dag komen. Maar voor ons muzikanten is vooral ook de inschrijvingspagina voor de Sena Grote Prijs Van Rotterdam interessant.

Hiphop en Electronics
Deze keer kunnen hiphop-acts en artiesten in de elektronische hoek zich tot 1 juli 2017 aanmelden voor de muziekcompetitie. Hiervoor heb je nodig: drie tracks, een live-video (alleen verplicht voor de categorie Hiphop), een biografie en een foto. Uit alle inschrijvingen worden per categorie vijf acts geselecteerd voor de finale, die op zaterdag 7 oktober plaatsvindt in Bird Rotterdam.

De Finale voor de categorie Electronics is een beatbattle waarbij de vijf finalisten in een uur een nieuwe track moeten produceren. Hiervoor krijgt iedereen dezelfde samplekit onder zijn neus.

Vier finales
Niet alleen de website van Popunie is vernieuwd, ook de opzet van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam is anders. De competitie kent vanaf dit jaar vier inschrijvingsmomenten en vier categorieën: respectievelijk Bands, Singer-Songwriters, Hiphop en Electronics. Na de inschrijving en selectie, staan coaches de finalisten bij tot aan de finales, die voor elke categorie op een andere, passende locatie worden georganiseerd.

Alle finalisten vallen in de prijzen, want je krijgt sowieso een gage voor je optreden. De absolute winnaar krijgt bovendien nog eens € 1.000,- extra mee naar huis en de publieksfavoriet € 250,-. Beide winnaars wordt ook een masterclass aangeboden, mogelijk gemaakt door Sena, de hoofdsponsor van de wedstrijd.

De nieuwe website van Popunie vind je hier en inschrijven voor de Sena Grote Prijs Van Rotterdam kan hier. Toi toi toi!