aanmelden
Noorderslag 2018 presenteert eerste namen
Boef, Roxeanne Hazes en Korfbal op showcasefestival
Muzieknieuws 13-10-2017 13:41
Boef, Dakota, Equalz, Iguana Death Cult, Komodo, Korfbal (foto), Roxeanne Hazes en Wulf zijn bevestigd voor Eurosonic Noorderslag 2018. Ze spelen zaterdag 20 januari met nog zo'n vijftig andere Nederlandse acts op Noorderslag.

Noorderslag viert de successen van de Nederlandse popmuziek en is een showcase van aanstormend talent. Voor veel artiesten is Noorderslag het startpunt, de opmaat naar een jaar waarin de boekingen, aandacht en streams zomaar kunnen exploderen. Alle reden dus om zich op de 32e editie van Eurosonic Noorderslag in de kijker te spelen van de verzamelde muziekprofessionals en pers.

Dakota

Noorderslag is onderdeel van Eurosonic Noorderslag. Tijdens Eurosonic staat Groningen op 17, 18 en 19 januari in het teken van Europees muziektalent. Acts als Hozier, My Baby en Royal Blood stonden allemaal op ESNS voordat ze doorbraken. Noorderslag vindt na Eurosonic plaats op zaterdag 20 januari in De Oosterpoort in Groningen.

Iguana Death Cult

Binnenkort wordt de voorverkoopdatum voor de festivalkaarten van Eurosonic Noorderslag 2018 bekend gemaakt. Kaarten voor de ESNS Conference zijn verkrijgbaar via www.eurosonic-noorderslag.nl.