aanmelden
Stem voor Gitarist Awards 2017
Kies de beste gitaristen, bassisten en gear!
Muzieknieuws 01-01-2018 06:01
We vinden het de mooiste bezigheid tijdens deze donkere dagen: lijstjes maken! Ons zusterblad Gitarist houdt elk jaar een uitgebreide poll om de beste gitaristen, bassisten en gear van het afgelopen jaar te kiezen. Nou ja, 'de beste' bestaat natuurlijk niet: het is vooral een kwestie van smaak. Maar het is zeer interessant jullie voorkeuren te horen!

Je kunt in een groot aantal categorieën 'de beste' kiezen. Zo kun je kiezen voor wie er wereldwijd en in de Benelux de beste akoestische, metal-, jazz/fusion/funk/world-, blues(rock)/country/folk-, of pop/rock-gitarist is. Daarnaast kun je kiezen wie gewoon sowieso op dit moment de beste gitarist is en kun je je 'all time favorite' op bas en gitaar kiezen. Je keuze wordt in deze laatste categorie soms een beetje beperkt, want helden die deze prijs al eens wonnen, zijn van deelname uitgesloten.

Verder kun je aangeven wat je de meest nuttige of coole gear van het afgelopen jaar vond. Meer dan genoeg keuzeplezier!

Nominaties
Om je geheugen op te frissen suggereert de redactie van Gitarist een aantal gitaristen, bassisten en producten. Maar je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden.

Wat kies je eigenlijk?
Het gaat erom wie je het afgelopen jaar,2017, de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties op zijn instrument vond leveren. 

Laat je stem voor 1 februari 2018 horen.
Let wel: je moet minimaal 10 secties invullen om je stem mee te laten tellen.
De uitslag van de Gitarist Poll vind je in het maartnummer van Gitarist!


Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2017