Release van de Week: Kong - Traders Of Truth

Release van de Week: Kong - Traders Of Truth

Vandaag verschenen: 3 maart 2023

'Traders Of Truth' is het eerste Kong-album sinds 2014. Maar alle muzikale ontwikkelingen die er sindsdien plaats hebben gevonden ten spijt: de originele, uiterst creatieve muziek van de Amsterdamse i.....meer »»

De Vintage Guitar Show Veenendaal komt er weer aan!

Zaterdag 18 maart in De Basiliek in Veenendaal

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten op de Vintage Guitar Show Veenendaal! 18 maart openen de deuren van De Basiliek in Veenendaal voor alle liefhebbers v.....meer »»

Studio Jarre

Wat heeft een succesvol producer in zijn studio?

In een uiterst succesvolle carriere van zo’n 55 jaar, heb je wel het een en ander om je werkruimte te vullen. Jean-Michel Jarre leidt ons rond in zijn Parijse studio......meer »»

Arp Odyssey FS Kit

Bouw je eigen legende

Korg’s Fulls Scale replica van de ARP odyssey was enkele jaren geleden in een mum van tijd uitverkocht. Met de kitversie kun je nu in de – voordelige – herkansing......meer »»

Roland SH-4d

non-Zen groovebox

Roland verrast de wereld met een tabletop groovebox die qua recept aan de mc serie doet denken maar met zijn typenummer aan de vroege Roland SH-synths refereert......meer »»

Release van de Week: Robin Kester - Honeycomb Shades

Vandaag verschenen - 24 februari 2023

Het is haar debuutalbum, maar ze heeft er al heel wat jaren ervaring op zitten, met drie jaar geleden een mooie EP This Is Not a Democracy. Nu is er Honeycomb Shades, geproduceerd door haar zelf en Ma.....meer »»

Halion 7

Nieuwe versie van Steinberg’s sampler/synth

Steinberg introduceert met Halion 7 diverse belangrijke toevoegingen aan hun krachtige sampleplayer/synthesizer plugin. Tegelijkertijd verschijnt ook de nieuwe gratis Halion Sonic 7 met een viertal l.....meer »»

Nieuwe serie travel gitaren van Lâg - de Sauvage serie

In drie modellen: red cedar, spruce en pale brankowood

Het Franse Lâg Guitars heeft zijn nieuwste gitaar onthuld: de Sauvage Travel, 'Ontworpen voor de avonturier die een gitaar wil hebben voor alle seizoenen'. Er zullen drie nieuwe modellen beschikbaar .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken