Thisynthdoesnotexist

Thisynthdoesnotexist

AI-generated synths

AI is opeens overal, nu zien we opeens een hoop nieuwe synths die door AI lijken te zijn ontworpen. Er zit echter een addertje onder het gras, ze zijn afkomstig van de site Thisynthdoesnotexist en als.....meer »»

Na 6 jaar weer helemaal fris: Nord Stage 4

De ‘best of’ van Nord populair onder giggende muzikanten

De populaire Nord Stage 3 was na zes jaar wel aan een update toe en die is er nu dan. Intern is er niks radicaals gebeurd met de Nord Stage 4, maar met een veel beter toetsenbord en een nieuw ontworpe.....meer »»

Release van de Week: dEUS - How To Replace It

Vandaag verschenen - 17 februari 2023

‘How To Replace It’ is het achtste studioalbum van dEUS en het eerste in 10 jaar. De band is  trouw gebleven aan bepaalde leidende principes. "Je wilt jezelf niet herhalen, maar je hebt je stijl".....meer »»

Benefietconcerten voor Turkije en Syrië

Van 14 tot en met 22 februari 2023

In Amsterdam en Rotterdam vinden de komende week benefietconcerten plaats om geld in te zamelen voor de Giro 555 actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië......meer »»

Bram van den Berg nieuws van de dag

U2-avontuur mobiliseert tv-ploegen

Het is natuurlijk een once in a lifetime gebeurtenis. Als jongetje of meisje droom je ervan: invallen bij die wereldberoemde band waar je fan van bent. Krezip's Bram van den Berg leeft die droom met z.....meer »»

Albeda College organiseert de Muzikant & Producerdag op zaterdag 18 februari

Leer, inspireer en verbreed je netwerk

Op 18 februari organiseert opleidingsinstituut Albeda in samenwerking met Muziek Centrum Albrandswaard een dag voor muzikanten en producers. Met optredens, talks, muziekworkshops, productpresentaties,.....meer »»

Release van de Week: Amber Arcades - Barefoot On Diamond Road

Vandaag verschenen - 3 februari 2023

Bij uitkomen van de nieuwe editie Musicmaker ziet ook het album Barefoot On Diamond Road het levenslicht, het derde album van Amber Arcades, oftewel Annelotte de Graaf. Ze werkte wederom samen met pro.....meer »»

Musicmaker #493 is uit

Met: Sem Jansen, Amber Arcades, Mercy John, ESNS en vele tests

De maart-april-editie van Musicmaker is uit en daarin vind je onder meer uitgebreide verslagen van seminars en bands op ESNS, interviews met Mercy John, Amber Arcades, Sem Jansen, Kids With Buns, Gold.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken