David Achter de Molen en Ruben Lismans over hun nieuwe band Beachdog

David Achter de Molen en Ruben Lismans over hun nieuwe band Beachdog

Op 29 april komt hun selftitled album Beachdog uit

Beachdog is de nieuwe band van David Achter de Molen, frontman van het in 2016 gestopte punkfenomeen John Coffey. Hij richtte deze gloednieuwe bende van beukers op samen met gitarist Ruben Lismans. In.....meer »»

De live video's van My Baby - in aanloop naar hun albumrelease op 21 april

Interview in Musicmaker: 'We wisten dat we iets speciaals in handen hadden'

MY BABY heeft inmiddels over de hele wereld podia beklommen en festivalweides bezworen met hun unieke brouwsel van rootsmuziek en dance. De band releaset 21 april 2022 hun vijfde studioalbum - sake sa.....meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De nieuwe plaat is geproduceerd door.....meer »»

Release van de Week: Selah Sue - Persona

Vandaag verschenen - 25 maart 2022

Selah Sue is al jaren een zeer succesvolle Vlaamse zangeres, die het ook ver buiten de landsgrenzen goed doet. Wij keken reikhalzend uit naar haar nieuwe album en ze stelt niet teleur. Sterker nog: ha.....meer »»

IM Bert Ruiter

Focus-bassist overleden

Vandaag, 24 maart 2022, is Bert Ruiter overleden. Hij werd 75 jaar. Ruiter was onder meer bekend als bassist van Focus en Earth & Fire, maar hij deed veel meer......meer »»

Release van de week: Bert Dockx - Safe

Vandaag verschenen - 18 maart 2022

De voorman van Flying Horseman brengt zijn tweede album onder eigen naam uit: ‘Safe’, een ontroerende plaat met schitterend gitaarspel en weidse gitaarsounds. We horen psychedelica, soundscapes, i.....meer »»

Release van de week: Bruut! - Zest

Vandaag verschenen - 11 maart 2022

Bruut! sinds 2013! En Zest is het zevende album van de band van Maarten Hogenhuis, sax, Folkert Oosterbeek, toetsen, Thomas Rolff, bas en Felix Schlarmann drums. Filmregisseurs zullen smullen van deze.....meer »»

IM Norman Houlder

De man achter Shergold - en meer

Norman Houlder is overleden. Hij had misschien niet zo'n bekende naam als Leo Fender, Orville Gibson, Paul Reed Smith of Jim Burns, maar hij was een belangrijk man in de Britse gitaarindustrie en je k.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken