Walrus Audio Mira: een optische compressor

Walrus Audio Mira: een optische compressor

Alle instelmogelijkheden die je wenst

Na de Deep Six Compressor, gebaseerd op de Universal Audio 1176, komt Walrus nu uit met de Mira, een true bypass optische compressor met veel instelmogelijkheden......meer »»

Antelope Audio Edge Note

Kleinmembraan modeling microfoon

Edge Note is een modeling condensatormicrofoon die de klank van 13 klassieke microfoons levert en dat alles voor een zeer lage prijs......meer »»

Neumann M49V

M 49 re-issue door de makers

Bij de naam Neumann denk je meteen aan de U 47, 67 of 87, maar het merk maakte meer fameuze microfoons. Een prachtig voorbeeld is de M 49 en daar komt binnenkort een re-issue van uit......meer »»

Universal Audio SP-1

Matched pair kleinmembraan condensators

Universal Audio ken je van de beroemde compressors en hun dsp geluidskaarten, maar ze zijn nu begonnen met een serie microfoons. Na de dynamische SD-1 is er nu een matched pair condensators......meer »»

Robkoo R1

Blaassynthesizer controller

Speel je saxofoon, klarinet, dwarsfluit of een aanverwant instrument? Dan kun je ook een synthesizer bespelen dankzij deze nieuwe elektronische wind controller met ingebouwde sounds.....meer »»

Strymon V2

next Gen effectpedalen

Gitaarpedalen worden steeds veelzijdiger, niet alleen gitaristen maar ook keyboardspelers en studioproducers werken er graag mee. Daarom heeft het bekende merk Strymon zijn pedalen met extra voorzieni.....meer »»

Stagg lanceert nieuwe reeks allrounders, de Sensa EXO's

Nieuwe variant op de Sensa-serie

Stagg introduceerde onlangs een nieuwe variant op de Sensa-serie: De Sensa EXO; volgens Stagg zelf een allround serie voor drummers die op zoek zijn naar bekkens met een flexibel karakter en een grote.....meer »»

Palmer presenteert eerste studiomonitor, het actieve tweewegsysteem Studimon 5

Betaalbare schoonheid

Bij de naam Palmer denk je snel aan di-boxes, splitters, monitorcontrollers of andere handige kleine kastjes, maar het Duitse merk presenteert met de Studiomon 5 zijn eerste studiomonitor. Ook relatie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken